Sem Kristina in to so koščki mojega življenja, življenja z okusom po malinah. V slikah in besedah. Vsakdo, ki me pozna, ve, da obožujem maline. Lahko bi jih jedla vsak dan. Od tu tudi naslov te spletne strani.

Potepam se po svetu in spotoma posnamem še kakšno sliko. Rada kuham, pečem kruh z drožmi, ki sem jih vzredila sama, berem dobre knjige, gledam dobre filme. Živela sem v Franciji, v Vietnamu in na Dunaju. Zdaj živim na Nizozemskem, v prelepem mestecu, imenovanem Haarlem, le lučaj stran od Amsterdama. Počasi usvajam ‘nizozemski način življenja’, kar večinoma pomeni, da se  povsod odpravim s kolesom, ne glede na vreme ali temperaturo.

Disclaimer

Vse fotografije na tej spletni strani so, če ni drugače navedeno, moje. Prepovedano jih je kopirati, v celoti ali deloma, objavljati ali natisniti brez mojega pisnega dovoljenja.

All photos on this blog, unless stated otherwise, represent my personal work. They may not be copied, in whole or in part, transmitted, published, reproduced, printed etc. without my written consent.

© KRISTINA RIHTER

Oh, this photo is mine. Please don't copy it.